Na vsebino
×

Sodelovanje v lokalni akcijski skupini LAS s CILjem

Vas zanima sodelovanje v lokalni akcijski skupini LAS s CILjem? V priloženem obrazcu lahko najavite svoj interes za članstvo.

Idrijsko Cerkljanska razvojna agencija je vodilni partner LAS s CILjem, ki je bil ustanovljen v letu 2014 za namene priprave in izvajanja lokalne strategije v obdobju 2014 – 2020. Več o lokalni akcijski skupini izveste na spletni strani LAS s CILjem: https://las-sciljem.si/ 

Z novo programsko obdobje ustanavljamo novo lokalno partnerstvo LAS s CILjem, ki bo pripravilo in izvajalo strategijo za obdobje do leta 2027. Osnovna načela in koncepti LEADER in CLLD ostajajo enaka.

LAS bo organiziran kot pogodbeno partnerstvo treh sektorjev, sestavljenih iz predstavnikov javnih in zasebnih socio-ekonomskih interesov na izbranem območju, torej kot javni, ekonomski (ali gospodarski) in socialni (ali civilni) sektor. V LAS se bodo lahko vključili člani iz območja:

  • Občine Logatec
  • Občine Idrija
  • Občine Cerkno

V začetku februarja je predvidena ustanovna skupščina, na katero bodo povabljeni vsi, ki bodo izpolnjen obrazec za najavo interesa posredovali najpozneje do ponedeljka, 23. 1. 2023, po e-pošti: info@las-sciljem.si

Ob vabilu na ustanovno skupščino bomo posredovali tudi osnutek ustanovne pogodbe. Vabilo bomo posredovali na elektronski naslov, ki ga boste napisali v obrazcu.

OBRAZEC

petek, 06. januar 2023
Sodelovanje v lokalni akcijski skupini LAS s CILjem

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe