Na vsebino
×

Vabljeni k ogledu videa o Planinskem polju

Planinsko polje je izjemen biser med slovenskimi zaščitenimi območji. 

Najbolj priljubljene oblike rekreacije po Planinskem polju so sprehodi, tek, kolesarjenje, jahanje in pozimi tudi drsanje. Unica omogoča številne vodne športe, med katere sodijo plavanje, ribolov in v času poplav tudi čolnarjenje

Rezultat aktivnosti v projektu Centri interpretacije zavarovanih območij  je video posnetek s predstavitvijo posebnosti Planinskega polja s  poudarkom na  pomembnosti ohranjanja njegovih rastlinskih in živalskih vrst ter ga obenem približati obiskovalcem na način, ki jim je poznan iz družbenih omrežij

Video si lahko pogledate tukaj.

Video predstavitev bo na voljo tudi na spletišču Občine Logatec.

Osnovni cilj ohranjanja narave je spodbujati ohranjenost izbranih rastlinskih in živalskih vrst ter njihovih habitatov. Po drugi strani pa promoviranje turizma v regiji z doživljanjem narave spodbuja spoštovanje in zavedanje lokalnega prebivalstva o edinstvenosti zaščitenih območij in narave na splošno. 

  


torek, 20. december 2022
Vabljeni k ogledu videa o Planinskem polju

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe