×

Vabilo na delavnico "Kako do osebnega in poslovnega uspeha"

                                                                     

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »Kako do osebnega in poslovnega uspeha«, ki bo v četrtek, 2. julija, ob 17.00 uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Kadar smo navajeni na določen način delovanja, se zelo težko spremenimo. To se je izkazalo tudi v času epidemije koronavirusa, ko smo bili pahnjeni v drugačen način razmišljanja in obnašanja. Nekateri so se znašli, drugi malo manj. Naši možgani ljubijo poznano in ravno zato je tako težko sprejemati odločitve, da bomo npr. v svoj posel uvedli določene spremembe, prenehali s kajenjem, začeli bolj zdravo živeti, se manj "sekirati"...

Na delavnici bomo natančno pregledali način delovanja našega uma. Ko poznamo te zakonitosti, jih lahko uporabimo sebi v prid. Naš um je namreč priden delavček, ki nas uboga na vsakem koraku, posluša naša navodila in nam skuša ugoditi oz. nas zavarovati.

Delavnico bo izvedla Saša Einsiedler - licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, praktik hipnoze, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica (svoje podjetje ima že 20 let) in mama 5 otrok. Mnogi se Saše spominjamo z radia in televizije, danes pa je tudi avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Predvideno trajanje: 2 uri

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni!

VABILO

sreda, 24. junij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe