Na vsebino
×

Z zgodbami ob rakah

Včeraj smo se v okviru projekta Centri interpretacije zavarovanih območij skupaj z otroki iz Prekmurja, Kozjanskega in Posavja podali na malce drugačen sprehod ob Rakah. Naravno dediščino Krajinskega parka Zgornja Idrijca smo spoznavali preko zgodb in legend. Otroci so bili navdušeni nad visoko vodo v Rakah in vsemi zgodbami in legendami, ki so jih slišali.

Hvala Zavodu za turizem Idrija za odlično speljan program. 

Kmalu bomo program predstavili tudi otrokom iz OŠ Idrija.

Projekt sodelovanja LAS »Centri interpretacije zavarovanih območij« je sofinanciran s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino je odgovoren LAS s CILjem. Organ upravljanja, določen zaizvajanje Programa podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.


      

sreda, 21. september 2022
Z zgodbami ob rakah
Z zgodbami ob rakah - rake-zgodbe1-jpg.jpg Z zgodbami ob rakah - rake-zgodbe2-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe