Na vsebino
×

Naredite PRVI KLIK v digitalni svet skupaj z nami

ICRA vabi vse, ki imajo še vedno strah pred uporabo računalnika, da se nam pridružijo v študijskem krožku in skupaj z nami spoznavajo osnove uporabe računalnika, se naučijo iskati informacije po internetu in pošiljati e-pošto. Tako ne bodo več odvisni od pomoči drugih, ampak bodo lahko samostojno uporabljali računalnik, ki je koristna pridobitev sodobne informacijske družbe.

Potek: prvo srečanje bo v četrtek, 29. septembra 2022 ob 16.00 uri. Preostala srečanja bodo 11., 13., 18., in 20. oktobra ob isti uri.

Skupina: do 8 udeležencev.

Lokacija: srečanja bodo potekala na ICRA (Mestni trg 2, Idrija, 2. nadstropje)

Komu je krožek namenjen: vsem, ki so popolnoma brez izkušenj pri uporabi računalnika oz. se z njim šele spoznavajo. Njegov namen je udeležencem pomagati pri premagovanju začetnega strahu pri stiku s sodobnimi tehnologijami.

Za računalnike bo poskrbljeno, lahko pa udeleženci prinesejo tudi svojega. Udeležba je BREZPLAČNA.

Za več informacij in obvezno prijavo smo dosegljivi na tel. št. 05 37 43 913, po e-pošti izobrazevanje@icra.si, lahko pa se zainteresirani prijavijo tudi preko spodnjega prijavnega obrazca. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

 VABILO

Lepo vabljeni v prijetno družbo!

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
petek, 16. september 2022
Naredite PRVI KLIK v digitalni svet skupaj z nami

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe