Na vsebino
×

Odprte so prijave na zadnji ABC podjetništva v 2022!

SPOT Svetovanje GORIŠKA vabi vse podjetnike začetnike, potencialne podjetnike in podjetnike, da se udeležite usposabljanj »ABC PODJETNIŠTVA«.

KOMU SO NAMENJENA?

Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam. Namen je opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

ZA VAS SMO PRIPRAVILI NASLEDNJE VSEBINE:

  • 1. modul: Začetek podjetniške poti – 4.-6.10.2022
  • 2. modul: Preverjanje poslovne ideje – 11.-13.10.2022
  • 3. modul: Osnove trženja – 18.-20.10.2022
  • 4. modul: Digitalizacija poslovanja – 8.-10.11.2022
  • 5. modul: Pravno formalni vidiki delovanja podjetja – 15.-17.11.2022

1. modul: Začetek podjetniške poti

  • Vse o podjetništvu in podjetnikih v teoriji in praksi; osebne lastnosti podjetnika, uspeh in neuspeh, tipične pasti, podporne institucije, postopek ustanovitve podjetja, različnimi pravnimi oblikami podjetij, vzpostaviti pravo delovno ekipo, podjetniška etika.

2. modul: Preverjanje poslovne ideje

  • Viharjenje možganov (brainstorming), dizajnerski pristop (design thinking), kako inovativno nadgrajevati ideje, vitek (lean) razvoj poslovnega modela, platno poslovnega modela (business model canvas).

3. modul: Osnove trženja

  • Dobili boste napotke, kako se določa cene, kako določimo lastno in prodajno ceno. Naučili se boste trženja in prodaje s predstavitvijo poteka prodaje ter trženjskih strategij potisni in povleci (push and pull), znamčenja (branding), gverilskega marketinga, trženja od ust do ust, odmevnega trženja, viralnega trženja in direktnega marketinga. Naučili se boste predstavitve poslovne ideje (elevator pitch).

4. modul: Digitalizacija poslovanja

  • Namen te vsebine je, da se potencialni podjetniki seznanite z uporabo spletnih orodij tako brezplačnih kot plačljivih in z omrežjem za trženje svojih produktov. Spoznali boste osnove Google Analytics in se seznanili kje in kako lahko na spletu tržite svoje produkte.

5. modul: Pravno formalni vidiki delovanje podjetja

  • Evidentiranje poslovanja vas bo popeljalo skozi glavne vidike finančnega poslovanja: izdaja računov, knjiženje, obveznosti do države (davki, DDV, prispevki) in letna poročila. Predstavljena vam bo krovna zakonodaja, ki jo mora poznati vsak podjetnik. Potencialni podjetniki se boste seznanili z osnovami računovodstva in izvedeli način priprave vloge na natečaj.

PRIJAVE: za udeležbo na usposabljanjih je OBVEZNA predhodna prijava na povezavi TUKAJ. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Seminar je za udeležence brezplačen. Za dodatne informacije lahko pokličete na +386 40 315 335 (Mladen Jovanović) ali pišete na mladen.jovanovic@icra.si.

Vljudno vabljeni!


četrtek, 01. september 2022
Odprte so prijave na zadnji ABC podjetništva v 2022!

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe