Na vsebino
×

1. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO PRAKSO je osvojil poslovni model FINA KAVA

FINA KAVA je produkt mladega podjetja Premična kafetarna Martina Čuk s.p., ki svojo dejavnost gradi na kvalitetni, doma praženi kavi. Sama poslovna ideja je izjemna, saj je nastala kot odgovor na dnevno navado vsakogar - pitje kave. 

V današnjih časih, ko družbenih dobrin ne primanjkuje, je moč kupiti kavo v vsaki trgovini ali lokalu. Vendar pa so mnoge od teh kav narejene v masovnih proizvodnjah in se po samem okusu in načinu priprave zgolj zlijejo v povprečno sivino že obstoječih. FINA KAVA je kava, ki je pripravljena doma! Proces se prične s praženjem zelene kave, nato pakiranjem. V ozadju praženja je ogromno znanja in občutka, ki ga je moč začutiti že v aromi produkta, kasneje pa seveda tudi v okusu. Je kava s tradicijo okolja, v katerem nastaja, in kot taka primerna za strežbo v vsakem domu, lokalu, restavraciji, na stojnicah festivalov in skratka povsod, kjer dogodku prisostvujejo sladokusci, poznavalci kave in gurmani vseh vrst. 

Produkt FINA KAVA je dobro premišljena podjetniška ideja. Da je pražena doma, ji namreč poleg nižjih proizvodnih stroškov daje vrednost unikatnega izdelka, ki ponuja zgodbo tradicije. Kot taka pa je zmožna prodreti tudi na globalni trg in ustvarjati dodano vrednost za obiskovalce najelitnejših restavracij.

Kontakti:

Avtor fotografije na naslovni strani: Tine Mažgon, lastnik: ZTI

petek, 29. julij 2022
1. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO PRAKSO je osvojil poslovni model FINA KAVA
1. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO PRAKSO je osvojil poslovni model FINA KAVA - fina-kava-1-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe