Na vsebino
×

1. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila ideja INTELIGENTNE GREDICE »SEEDLOOP SQUARE«

S svojo podjetniško idejo je skupina osnovnošolcev z imenom SEEDLOOP postavila visoka merila tako v svetu podjetništva kot tudi v načinu samooskrbe. O revolucionarnosti in edinstvenosti njihove ideje, ki je mimogrede že utelešena v produkt, priča tudi osvojeno tretje mesto na podjetniškem tekmovanju POPRI. Njihova ideja oziroma produkt pa bi se lahko zavihtela tudi na sam vrh.

SEEDLOPP SQUARE je rešitev za marsikateri izziv urbanega vrtnarjenja in omogoča samooskrbo na zelo majhnem prostoru pod presenetljivo nezahtevnimi pogoji. Gre za inteligentno gredico, ki lahko zaradi svojih dimenzij opravlja svoj namen v čisto vsakem stanovanju. Inteligentna gredica ima avtomatiziran proces zalivanja in zračenja. Rastlino v gredico položimo mi, za vse ostalo pa poskrbi gredica sama.

Njena sestava je dvodelna. Zgornji del je iz pleksi stekla, spodnji pa iz plastike, ki daje gredici čvrstost. Nanjo je mogoče pričvrstiti dodatni svetlobni modul, ki skrbi za nemoteno rast rastline tudi v prostorih, kjer ni dovolj svetlobe. 

Inteligentna gredica je do potankosti premišljen izdelek, z njegovim nakupom pa dobite tudi zemljo, drenažo, gnojila in seveda navodila za uporabo, ki pa je sama po sebi enostavna.

Sama ideja je drzna in brezčasna. Verjamemo, da ima pred seboj svetlo prihodnost, mi pa z njo lepše in bolj zdravo življenje.


petek, 29. julij 2022
1. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO  je osvojila ideja INTELIGENTNE GREDICE »SEEDLOOP SQUARE«
1. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO  je osvojila ideja INTELIGENTNE GREDICE »SEEDLOOP SQUARE« - seed-loop-ekipa-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe