Na vsebino
×

2. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila ideja zložljive samokolnice LADRFAR

Dijaki četrtega letnika Gimnazije Jurija Vege iz Idrije so svoji izvirni podjetniški ideji dali življenje v produktu zložljive samokolnice LADRFAR.

Funkcija samokolnice je nekaj, kar pride prav vsakomur. Njena velikost in sestava pa je nekaj, česar si vsi ne moremo privoščiti. Ekipa gimnazijcev je poskrbela, da lahko odslej tudi mojstri iz urbanih naselij vrtnarijo in mojstrujejo, ne da bi se bali, kam bodo pospravili svojo samokolnico. 

Samokolnica se, poleg svoje zložljivosti, kiti tudi s svojo čvrstostjo in odpornostjo, primerna je tudi za prevoz težjega in robustnejšega materiala. Posledično omogoča lažje čiščenje, saj na njej ni površin iz blaga, kar je lastnost podobnih, že obstoječih izdelkov. Izdelek je že na trgu in poleg cenovne dostopnosti s svojimi okolju prijaznimi materiali opominja na pomen recikliranja in navdihuje vsakogar, ki si ne predstavlja, kako odslužene kose jekla uporabiti kot vhodno surovino novega produkta. 

Zložljiva samokolnica LADRFAR je sopomenka praktičnosti in moči v enem izdelku, hkrati pa nas opominja na krhkost našega planeta in daje zgled ostalim podjetjem o moči krožnega gospodarjenja.

Kontakti:

  • Telefon: 041 475 342
  • Instagram, profil ladrfar
četrtek, 28. julij 2022
2. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila ideja zložljive samokolnice LADRFAR
2. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila ideja zložljive samokolnice LADRFAR - dijaki-ladrfar-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe