Na vsebino
×

3. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila DELAVNICA »IZZOVI SVOJ TELESNI POTENCIAL«

Revolucionarnost te poslovne ideje je v tem, da je kot svoj produkt izbrala naše lastno telo. Podjetje Dejan Sedej s.p. naslavlja probleme sodobnega »hitrega« življenja, ki nosi s seboj vedno večji odmik od nas samih. Opominja nas, da imamo orodje zdravega in polnega življenja že v naših rokah, tj. telesih, vendar ga moramo znati uporabiti.

Dejanove delavnice v teoriji in praksi približujejo tehnike in protokole dihanja z namenom izboljševanja splošne telesne kondicije, boljšega počutja, boljšega izkoristka hranil, soočanja s stresom in nenazadnje za krepitev imunskega sistema. Dihalne vaje pa nadgradi z umivanjem in kopanjem v mrzli vodi. Ozaveščeno dihanje in mrzla voda imata na naše psihofizično stanje izjemne zdravilne učinke. Delavnice so vodene, Dejan v njih ne pozabi niti na preventivo. Popelje vas v spoznavanje in kontroliranje lastnega uma in telesa v varnem okolju. Opisana tehnika ima tudi znanstveno dokazane zdravilne učinke in je izvrsten način, kako se iztrgati prijemu vsakodnevnih negativnih informacij, nenehnih stimulansov, ki nas odvračajo od sebe, ter zopet navezati stik s seboj. 

Podjetniška ideja, ki uči neposredno izboljšati kvaliteto lastnega življenja, je vsekakor nekaj, kar si v bodoče zasluži kopico pozornosti, saj ljudje modernega časa ne živimo v pomanjkanju materialnih dobrin, pač pa v pomanjkanju zdravja in samozadovoljstva. Posledično je njen tržni potencial izjemen.

Kontakti:

  • Vaditelj integralnega dihanja (TEDU, Inštitut za kulturo telesa in duha 2022)
  • Prehranski svetovalec 1 (FZS 2020)
  • Spletna stran: https://dejansedej.si
  • FB: Dejan Sedej @izzovisvojtelesnipotencial; Spletno mesto za zdravje in dobro počutje
sreda, 27. julij 2022
3. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila DELAVNICA »IZZOVI SVOJ TELESNI POTENCIAL«
3. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila DELAVNICA »IZZOVI SVOJ TELESNI POTENCIAL« - dejan-sedej-delavnica1-jpg.jpg 3. mesto v kategoriji za NAJ PODJETNIŠKO IDEJO je osvojila DELAVNICA »IZZOVI SVOJ TELESNI POTENCIAL« - dejan-sedej-delavnica2-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe