Na vsebino
×

Povabilo na razstavo Toplina lesa

V Cerknem je v soboto, 23. julija potekal tretji Festival lesa in rokodelstva LARFA ART CERKNO 2022, ki je ponudil zanimive aktivnosti za rokodelce, za tiste, željnih novih znanj na področju rokodelskih veščin in spretnosti, za ljubitelje lepega, lesenega in lokalnega. 

V okviru festivala smo pripravili razstavo Toplina lesa, na kateri se že tretje leto predstavljajo lokalni podjetniki in rokodelci s Cerkljanske kot tudi okolice. Na razstavi svoje izdelke predstavljajo KENDALES d.o.o. iz Dolenjih Novakov, LESGAL d.o.o. iz Sovodnja, Selak d.o.o. in Danilo Selak iz Planine pri Cerknem, MASIVA Matej Makuc s.p. iz Reke, GABER d.o.o. iz Gorenjih Novakov in KOOPERATIVA Simon design z.o.o. iz Cerknega, Anton Kavčič s.p. iz Polic, Boro Leban iz Stopnika, Mizarstvo Damijan Vončina iz Gorenje Kanomlje in LINEA R d.o.o. iz Šempasa. 

Letošnjo razstavo dopolnjujejo tudi štirje prenovljeni stoli, ki so jih pod mentorstvom Jožeta Carlija vsak z svojo tehniko obogatili Simon Eržen iz Cerknega, Damijan Vončina iz Gorenje Kanomlje in rokodelki, Sonja Mlakar in Alenka Rupnik iz Idrije. 

Za postavitev razstave, ki bo  na ogled v Cerkljanskem muzeju vse do nedelje, 11. septembra (vse dni, razen ponedeljka) je poskrbel Jože Carli, univ. industrijski oblikovalec iz Idrije. 

Razstava že tretjič dokazuje, da imamo v okolju podjetnike in rokodelce, ki vrhunsko opravljajo svoje delo, ter izjemne tehnične resurse, vse od opreme do znanja. In to se tiste neprecenljive stvari, ki jih je potrebno in vredno podpreti. 

Lepo vabljeni. 

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija

ponedeljek, 25. julij 2022
Povabilo na razstavo Toplina lesa
Povabilo na razstavo Toplina lesa - toplina-lesa-2022-jpg.jpg Povabilo na razstavo Toplina lesa - toplina-lesa-banner-2022-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe