Na vsebino
×

Oblikovanje trajnostne prihodnosti z zeleno infrastrukturo (Shaping a sustainable future with Green Infrastructure)

V projektu LUIGI (Interreg Alpine Space), ki obravnava možnosti boljše povezave med ruralnim in mestnim okoljem s pomočjo zelene infrastrukture, je nastala knjiga s povzetkom rezultatov projektnih aktivnosti.

Knjiga z naslovom Shaping a sustainable future with Green Infrastructure (Oblikovanje trajnostne prihodnosti z zeleno infrastrukturo)je na voljo tukaj.

V projektu LUIGI, ki se zaključuje konec tega meseca je sodelovalo 14 partnerjev iz 6ih alpskih držav s katerimi smo skupaj iskali trajnostne rešitve za izboljšanje ekosistemskih storitev in zelene infrastrukture. Cilj projekta je bil tako ohranjanje, krepitev in promocija zelene infrastrukture in z njo povezanih ekosistemskih storitev z namenom zagotavljanja trajnih ekoloških, gospodarskih in kulturnih povezav med podeželskimi in urbanimi območji alpskega prostora.


ponedeljek, 27. junij 2022
Oblikovanje trajnostne prihodnosti z zeleno infrastrukturo (Shaping a sustainable future with Green Infrastructure)

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe