Na vsebino
×

LAS s CILjem uspešen na 6. javnem razpisu za podukrep 19.3 Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije je novebra2021 objavilo 6. javni razpis za podukrep 19.3, v višini 4.188.000 EUR nepovratnih sredstev.

LAS s CILjem je bil v sodelovanju s projektnimi partnerji tokrat uspešen s 3. projektnimi predlogi PRO-EKO, Manj je več in Prehod na sonaravno oskrbo s hrano. Višina odobrenih nepovratnih sredstev za aktivnosti na našem območju v okviru potrjenih projektov znaša 297.551,79  EUR. 

LAS s CILjem bo s projektnimi partnerji iz območja občin Cerkno, Idrija in Logatec ter zunanjimi izvajalci izvajal aktivnosti, ki bodo v prvi vrsti spodbudila proizvodnjo lokalno pridelane hrane in razvoj podeželja. 

Več informacij najdete tukaj.

Podrobnejše opise projektov najdete na spletni strani LAS s CILjem.


sreda, 22. junij 2022
LAS s CILjem uspešen na 6. javnem razpisu za podukrep 19.3 Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe