Na vsebino
×

Strokovno srečanje s področja reje drobnice

Vabimo vas na strokovno srečanje »KAKO DO KAKOVOSTNIH IZDELKOV IZ MLEKA, MESA IN VOLNE DROBNICE«, ki ga organizira Kmetijsko gozdarski zavod Celje v okviru podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja Programa razvoja podeželja Republike Slovenije 2014 – 2020. 

Namenjeno je kmetijskim gospodarstvom iz območja celotne Slovenije, pri katerih je iz zadnje zbirne vloge razvidno, da redijo vsaj 2 GVŽ drobnice.

Strokovno srečanje »KAKO DO KAKOVOSTNIH IZDELKOV IZ MLEKA, MESA IN VOLNE DROBNICE« bo potekalo v sredo, 22. junija 2022  z ogledom treh kmetij na območju Zgornje Savinjske doline.

Organiziran je brezplačni avtobusni prevoz iz Postojne iz pred  trgovine Lidl, Renška cesta 4, z odhodom ob 6:30. 

Obvezna je predhodna prijava!

Celotno vabilo s prijavnim obrazcem se nahaja tukaj.

Gradivo za udeležence strokovnega srečanja KAKO DO KAKOVOSTNIH IZDELKOV IZ MLEKA, MESA IN VOLNE DROBNICE« je na voljo tukaj.

petek, 10. junij 2022
Strokovno srečanje s področja reje drobnice

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe