Na vsebino
×

Ustvarite privlačen promocijski material v brezplačnem orodju Canva

Občina logatec v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Logatec vabi na brezplačno delavnico.

V torek, 7. junija 2022, od 17.00 do 18.30 v Coworking center Logatec (GRC zapolje Logatec, IOC Zapolje III 5)

Na praktični delavnici boste spoznali spletno orodje Canva, ki omogoča najlažji in najcenejši način za oblikovanje katerih koli grafičnih elementov, od začetne do profesionalne ravni.

Brez predhodnega znanja grafičnega oblikovanja boste spoznali, kako si lahko sami oblikujete vaše poslovne vizitke, predstavitve, letake in ostale promocijske materiale, ki jih potrebujete pri vašem poslu. Prav tako si lahko poenostavite objave na vaših družbenih omrežjih.

Canva je spletno orodje za grafično oblikovanje, ki je uporabnikom na voljo v brezplačni verziji s tem, da si ustvarite svoj uporabniški račun. Izvorna različica je na voljo v angleškem jeziku, lahko pa uporabljate tudi slovensko različico. za bolj profesionalno uporabo pa si lahko nadgradite v plačljivo verzijo, ki vam omogoča nešteto možnosti za kreativno oblikovanje.

Vsebina delavnice:

  • Kaj je Canva - hitri pregled
  • Osnove oblikovanja promocijskih materialov - kaj je potrebno vedeti
  • Kako se lotiti oblikovanja v orodju Canva - namigi in triki
  • Kako uporabljati pripravljene predloge in kako jih prilagoditi
  • Prikaz oblikovanja na primeru

Delavnica je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati svoje oblikovalske sposobnosti in se naučiti ustvarjati privlačne promocijske materiale ali objave za družbena omrežja.

Predavateljica: Mojca Baraga je specializirana za vsebinski marketing in v okviru lastne blagovne znamke SOS marketing nudi svojim naročnikom celovito podporo za objave na družbenih omrežjih, spletnih straneh in izvedbi e-mail marketinga. Svet marketinga je spoznavala v svoji več kot 13-letni karieri v različnih vlogah, tako na strani agencije za direktni marketing, kot na strani naročnikov.

Rok za prijavo: 6. junij 2022 oziroma do zapolnitve mest - preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije: 051 651 538, info@ooz-logatec.si

Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-logatec.

  

sreda, 01. junij 2022
Ustvarite privlačen promocijski material v brezplačnem orodju Canva

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe