Na vsebino
×

Delavnica Možnosti izvajanja turističnih dejavnosti v krajinskem parku Zgornja Idrijca

Delavnica bo potekala v torek, 24. 5. 2022, ob 16.30 v okrepčevalnici Pr' Fežnarju, Idrijska Bela 14, 5280 Idrija.

Seznanili vas bomo z možnostmi razvoja različnih oblik turističnih dejavnosti na kmetiji oziroma z drugimi oblikami izvajanja te dejavnosti. Poudarek bo tudi na trajnostnem razvoju turističnih dejavnosti in na pridobivanju trajnostnih znakov.

K udeležbi vabimo vse, ki bi se želeli ukvarjati, ali pa se že ukvarjate, s turistično dejavnostjo v Krajinskem parku Zgornja Idrijca. Zaželeno je, da bi na delavnici prebivalci in drugi interesenti izrazili želje in načrte, da vam bomo pristojne inštitucije lahko pomagale z vsemi potrebnimi informacijami za izvedbo vaših načrtov.

Delavnico organizirajo in jo bodo vodile predstavnice Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije d.o.o. Idrija, Občine Idrija in Zavoda za turizem Idrija.

Zaradi lažje organizacije prosimo za predhodno prijavo do ponedeljka 23. 5. 2022 na elektronski naslov: mojca.gorjup-kavcic@geopark-idrija.si ali mobilno telefonsko številko: 041 557 892. Ob prijavi prosim sporočite, katere dejavnosti že izvajate ali načrtujete izvajati, da vam bomo lahko natančneje odgovorili na vaša vprašanja.

Vabilo

Foto: Jošt Gantar

petek, 20. maj 2022
Delavnica Možnosti izvajanja turističnih dejavnosti v krajinskem parku Zgornja Idrijca

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe