Na vsebino
×

Okrogla miza na temo SLOVENSKA VOLNA - lastnosti, priložnosti, razvoj, ohranitev

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica vas vljudno vabi, da se v okviru projekta WOOL pridružite na okrogli mizi na temo SLOVENSKA VOLNA - lastnosti, priložnosti, razvoj, ohranitev, ki bo potekala v torek, 24. maja 2022 s pričetkom ob 15.uri v Viteški dvorani Oddelka za zootehniko, Groblje 3, Domžale.

Udeležbo predhodno potrdite na elektronski naslov ali po telefonu na: lucija.white@go.kgzs.si / 05 33 51 235 ali klavdija.kancler@go.kgzs.si / 05 33 51 220

Okrogla miza bo potekala v živo in tudi preko spletne platforme ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/84213592412

Izvedena bo v okviru projekta WOOL (Volna kot izjemna priložnost za razvoj), ki ga sofinancira Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt WOOL je transnacionalni projekt, ki se izvaja v okviru jadransko-jonskega programa sodelovanja.

Koordinator projekta WOOL: Klavdija KANCLER, univ.dipl.inž.zoot.

Vabilo

sreda, 18. maj 2022
Okrogla miza na temo SLOVENSKA VOLNA - lastnosti, priložnosti, razvoj, ohranitev

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe