Na vsebino
×

Kako otrokom in mladostnikom nuditi primerno spolno vzgojo

Občina Cerkno v okviru projekta Krepitev skupnosti vabi vse starše, učiteljice in učitelje, vzgojiteljice in vzgojitelje, strokovne delavke in delavce, babice, dedke, tete, strice … na sedmo brezplačno predavanje z naslovom: Kako otrokom in mladostnikom nuditi primerno spolno vzgojo.

Predavanje bo v četrtek, 24. 3. 2022, ob 18:00, v večnamenskem prostoru Osnovne šole Cerkno.

Predavala bo dipl. med sestra, licencirana svetovalka za naravno plodnost, sistemsko-relacijska terapevtka, predavateljica in samostojna podjetnica Alison Kogoj.

Spolna vzgoja ima neizbrisen vpliv na prihodnost naših otrok in mladostnikov. Medtem, ko spolna vzgoja otrok in mladostnikov staršem predstavlja velik izziv in pogosto ne vedo, kje in kako bi se tega sploh lotili, otroke in mladostnike vzgajajo splet in socialna omrežja.

Vabljeni!


ponedeljek, 21. marec 2022
Kako otrokom in mladostnikom nuditi primerno spolno vzgojo

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe