×

Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira predavanje z naslovom »Nasveti za učinkovit marketing in uspešno prodajo«, ki bo v sredo, 17. junija, ob 17.00 uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Marketing je kompleksna dejavnost, ki jo mora izvajati vsako podjetje, ne glede na svojo velikost. Koncept marketinga temelji na usmerjenosti h kupcu, prepoznavanju in preučitvi njegovih potreb ter prodaji izdelkov/storitev, ki ustrezajo VAŠEMU kupcu. 

Ste na začetku poslovne poti in si želite izvedeti kako prepoznati svojega kupca ter ga ustrezno nagovoriti? Ste podjetnik, ki želi izvedeti kako izboljšati svoje marketinške aktivnosti ter tako doseči  večjo prodajo?

Vsebina predavanja:

  • Kdo je moj kupec in zakaj je "pravzaprav VSI" zelo napačen odgovor;
  • kako razumeti kupca;
  • razlaga prodajnega lijaka;
  • kako mi lahko digitalni kanali pomagajo tudi pri tradicionalnih panogah.

Predavanje bo izvedel Rok Stritar - soustanovitelj spletne trgovine Kibuba, sodelavec Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, moderator start up vikendov, mentor v podjetniških pospeševalnikih, inkubatorjih ter izvajalec podjetniških delavnic.

Predvideno trajanje: 2 uri

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Strateški pristop k marketingu ima pomemben vpliv na rast podjetja.

Lepo vabljeni vsi, ki želite narediti korak naprej na svoji poslovni poti!


Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 3 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Žan Menart s.p., Občina Logatec in Občina Cerkno.

torek, 09. junij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe