Na vsebino
×

Vse, kar potrebujete za začetek uporabe Google analitike 4 (GA4)

Google analitika je že petnajst let standard spletne analitike, ki se v samem jedru do sedaj ni spreminjal. Z implementacijo GA4 se to spreminja, dobivamo novo generacijo Google analitike, kar pomeni, da se spreminja vse: uporabniški vmesnik, podatkovni model, zmogljivosti in implementacija sama.

Danes je poznavanje spletne analitike zelo pomembno, saj ni samo zbiranje podatkov, temveč nam omogoča poglobljen vpogled v pravilnost poslovnih potez.  Pomaga nam pri sprejemanju odločitev, izboljšanju uspešnosti. Omogoča vpogled v vedenje naših uporabnikov, sledimo lahko njihovemu nakupnemu procesu in hitro popravljamo napake. S pomočjo spletne analitike lahko na osnovi pridobljenih podatkov prilagodimo celotno spletno strategijo ter vsebine na strani. Analitika pomaga, da vsem uporabnikom, ki jih pripeljemo na našo stran, ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo.

Če torej želite izvedeti vse, kar potrebujete za začetek uporabe Google analitike, vas vabimo na naše izobraževanje.

Kdaj: torek, 12. april 2022, z začetkom ob 15. uri 

Trajanje:  2,5 ure

Lokacija:  Coworking Idrija, Arkova 43, Idrija

Vsebina:

  • Pregled novih funkcionalnosti GA4
  • Nastavitev novih funkcionalnosti GA4
  • Kdaj se GA4 uporablja in kdaj ne
  • Vzporedna primerjava s »staro« analitiko
  • Nova terminologija
  • Primeri dobrih praks
  • Kako zbrati podatke v GA4 poročilih
  • Kako sploh uporabljati nova poročila
  • Odgovarjanje na vprašanja udeležencev

Izvajalec delavnice: Boštjan Hozjan, Red Orbit. Boštjan je soustanovitelj podjetja Red Orbit in velja za enega izmed vodilnih strokovnjakov in poznavalcev spletne analitike v regiji. S spletno analitiko se ukvarja že od leta 2005, skozi mešanico različnih projektov pa je dobil neprecenljive izkušnje s tega področja. S svojim znanjem pomaga podjetjem do učinkovitejših marketinških kampanj in predvsem do boljših poslovnih odločitev in ustvarjanja vrednosti.

Prijave: prijave so obvezne. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911. 

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


ponedeljek, 04. april 2022
Vse, kar potrebujete za začetek uporabe Google analitike 4 (GA4)

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe