Na vsebino
×

Jabolčni štrudelj in pečena jabolka

Zaključujemo s prvo fazo projekta Centri interpretacije zavarovanih območij. Kot zadnjo aktivnost, implementacijo kulinarične delavnice partnerja LAS Obsotelje in Kozjansko in LAS Posavje, smo zaradi neugodnih zdravstvenih razmer v državi izvedli v prilagojeni obliki. 

Društvo za promocijo in zaščito Idrijskih jedi je kulinarično delavnico izvedlo s prikazom izdelave dveh jedi iz jabolk in sicer jabolčnega štrudlja in pečenih jabolk. S posnetima filmčkoma želimo vzpodbuditi lokalne prebivalce k uporabi lokalnih sestavin in pripravi jedi, po receptih 

Vabljeni k ogledu.

Video recept - jabolčni štrudelj

Video recept - pečena jabolka

Partnerji projekta: LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Obsotelje in Kozjansko, LAS Posavje in  LAS s CILjem 

Projekt Centri interpretacije zavarovanih območij sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino odgovarja LAS s CILjem.

              

torek, 28. december 2021
Jabolčni štrudelj in pečena jabolka

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe