×

Povezovanje in trženje lokalne ponudbe

Vabimo vas na dogodek na temo razvoja in povezovanja lokalne ponudbe – predstavitev primerov Zakladi Kočevske, inovativnega turističnega produkta Istrski zajtrk in delovanja Turistične zadruge Zakladi Istre.

Petek, 12. junij, 9.30 – 12.00  
Učilnica ICRUM, ICRA d.o.o. Idrija, Mestni trg 2, Idrija 

Vabimo vas, da se v petek, 12. junija skupaj z nami udeležite predstavitve primerov dobrih praks področju povezovanja in trženja lokalne ponudbe iz drugih področij Slovenije.

  • Zakladi Kočevske, Podjetniški inkubator Kočevje, izvajalec predstavitve: Andrej Mladenovič

www.inkubator-kocevje.si

  • Inovativni turistični produkt Istrski zajtrk in delovanje Turistične zadruge Zakladi Istre, izvajalka predstavitve: Mateja Hrvatin Kozlovič 

www.istrianbreakfast.si

www.zakladi-istre.si 

Dogodek je namenjen ključnim deležnikom na našem območju, ki delujejo na področju razvoja in povezovanja lokalne ponudbe ter lokalnim ponudnikom, proizvajalcem, kmetom, gostincem in ostalim zainteresiranim. S ciljem spoznavanja drugih praks, plusov in minusov različnih načinov organiziranosti, delovanja, povezovanja, načinov sodelovanja s ponudniki kot tudi lokalnimi skupnostmi. 

VABILO

Udeležba na dogodku je brezplačna. Sprejemajo se obvezne predhodne prijave na spodnjem obrazcu, najkasneje do četrtka, 11. junija do 15.00 ure. Več informacij dobite na elektronskem naslovu: polona.kavcic@icra.si ali na telefonski številki T: 05 37 43 912.  

Vabljeni. 

ICRA d.o.o. Idrija, Občina Idrija. 


Dogodek je del operacije DOBIMO SE NA TRŽNICI 3, ki je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji in sofinancerji operacije so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Občina Logatec, Občina Cerkno, Hotel Cerkno d.o.o. in ICRA d.o.o. Idrija.


Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 09. junij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe