Na vsebino
×

17. Kmečka tržnica 2021

V soboto, 2. oktobra 2021 se je  v Idriji na Mestnem trgu odvila tradicionalna  17. Kmečka tržnica. Jesenska tržnica ponuja pestro izbiro za ozimnico, okušanje lokalnih dobrot, vsebine za spoznavanje našega podeželja in mesta ter druženje s ponudniki in obiskovalci. Letošnja tržnica je  ponudila lokalne pridelke in izdelke kmetij z idrijskega in cerkljanskega podeželja ter drugih gostujočih ponudnikov. Tokratna tržnica je gostila lokalne ponudnike z območja LAS Obsotelje in Kozjansko, ter območja LAS Posavje, kot del aktivnosti izmenjave lokalne ponudbe projekta Centri interpretacije zavarovanih območij. Z nami so bili predstavniki Kozjanskega parka, ter ponudnika ČEBEROLCA z unikatnimi naravnimi ovoji za ponovno uporabo ter, Janko Mesinger z različnimi lesenimi izdelki.

Tržnica je bila dobro obiskana, zanimanje za lokalno pridelano hrano je iz leta v leto večje.

Projekt Centri interpretacije zavarovanih območij sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino odgovarja LAS s CILjem.


ponedeljek, 11. oktober 2021
17. Kmečka tržnica 2021
17. Kmečka tržnica 2021 - trznica3-jpg.JPG

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe