Na vsebino
×

Nadaljevalni tečaj poslovne angleščine

20-urni nadaljevalni tečaj poslovne angleščine je odlična izbira za tiste, ki že imate dobre osnove jezika,  manjka  vam pa predvsem poznavanje uporabe jezika v poslovnih okoliščinah. Na nadaljevalnem tečaju poslovne angleščine boste spoznavali zahtevnejše slovnične strukture in besedišče, se seznanili s pravili pisnega komuniciranja v angleščini, poudarek pa bo tudi na ustni komunikaciji.

Skupina: 12 oseb

Trajanje tečaja: 20 šolskih ur, 3 šolske ure na srečanje

Potek: prvo srečanje bo v ponedeljek, 13. 12., z začetkom ob 18. uri. Tečaj bo potekal ob ponedeljkih.

Način izvedbe: glede tega, ali bomo tečaj izvedli v živo ali preko spletne aplikacije, se bomo dogovorili s tečajniki. Za način izvedbe se bomo odločili na podlagi večinskega mnenja.

Tečaj izvaja: Tina Benčina

Ciljna skupina: v brezplačen tečaj se lahko vključite podjetniki in potencialni podjetniki iz občine Idrija. 

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do zasedbe prostih mest. Prijavite se lahko na elektronski naslov: info@icra.si ali po telefonski številki 05 37 43 911. 

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!

VABILOčetrtek, 25. november 2021
Nadaljevalni tečaj poslovne angleščine

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe