Na vsebino
×

eDavki, izdajanje računov, davčne blagajne, izvajanje dela – prodaja na tržnici in druga davčna vprašanja za kmete, izvajalce dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Seznanili se boste z e-davki, izdajanjem računov in davčnim potrjevanjem gotovinskih računov ter izvajanjem dela, da ne pride do kršitve Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno.

Ker si želimo vsebine čim bolj prilagoditi in jih praktično zastaviti, vam ponujajo možnost, da pošljete morebitna vprašanja za FURS na e-mail prijava@icra.si do 23.11.2021 . Vprašanja bomo zbrali in jih vsa skupaj posredovali na FURS, da lahko predavateljica pripravi odgovore in teme vključi v predavanje. Posredovali jim bomo vprašanja brez vaših kontaktnih podatkov (razen če bi drugače želeli).

Želimo si, da bi vam čim bolje pomagali pri vaših dilemah in da dobite kar se da konkretne odgovore na svoje dileme povezane s temami, ki sodijo pod okvir Finančne uprave in so v okviru te ciljne skupine (kmetje, prodaja na tržnici, neposredna prodaja, dopolnilne dejavnosti na kmetiji, idr.)

Vsebine:

  • eDavki s praktičnim prikazom uporabe
  • miniBLAGAJNA s praktičnim prikazom uporabe
  • Posebnosti pri izdaji računov za kmete (osnovna kmetijska in osnovna gozdarska dejavnost, kmetijska dejavnost, dopolnilna dejavnosti na kmetiji)
  • Kdo lahko izvaja delo oziroma prodaja na tržnici
  • Odgovori na vprašanja

Kdaj: sreda, 8. 12. 2021, ob 15.00 uri

Kje: On-line preko ZOOM oz. v kolikor nimate računalnika pokličite na 040 315 335, da se dogovorimo za drugo možnost

Izvajalec: mag. Vlasta Stopar, FURS Nova Gorica

Prijave: obvezna je predhodna prijava na obrazcu: https://forms.gle/y8zzyZ4UZzCLqoBF6  najkasneje do 6. 12. 2021 oz. na naslov prijava@icra.si ali na 05 37 20 180

Delavnica je za udeležence brezplačna. Prijave sprejemamo do 6. 12. 2021 oziroma do zasedbe prostih mest. Število mest je omejeno.

Vabljeni!

VABILO

Predavanje je organizirano s podporo Občine Idrija in Občine Cerkno.


četrtek, 18. november 2021
eDavki, izdajanje računov, davčne blagajne, izvajanje dela – prodaja na tržnici in druga davčna vprašanja za kmete, izvajalce dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe