×

Razstava Uporaba volne v modi in notranjem oblikovanju

Od sobote, 6. junija, je v Cerkljanskem muzeju na ogled nova priložnostna razstava z naslovom »Uporaba volne v modi in notranjem oblikovanju«. 

Gre za razstavo na kateri so predstavljeni izdelki, ki so nastali izpod rok lokalnih ustvarjalcev v okviru projekta sodelovanja med LAS - Novi izzivi slovenske drobnice ter mednarodnega projekta LANATURA.  

VABILO

Obiskovalci si bodo tako lahko ogledali volnene izdelke za popestritev notranjega interierja in modnega izgleda, ki so nastajali pod mentorstvom Ksenije Uršič iz Cerknega ter Boruta Šulina, modnega kreatorja iz Bovca. Na ogled je tudi kolekcija pletenih modnih dodatkov z avtorsko idrijsko čipko »Woollace«, v izvedbi Tine Koder Grajzar in pletilje Renate Nagode. 

Razstavo, ki poteka v okviru projekta LAS Dobimo se na tržnici 3, v organizaciji LTO Laufar Cerkno, ICRA Idrija in Občine Cerkno, ob podpori Zavoda za turizem Idrija ter Mestnega muzeja Idrija, si je mogoče ogledati do 30. junija 2020.


torek, 09. junij 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe