Na vsebino
×

Vabilo na spletno delavnico »Kako oblikovati in razviti 5-zvezdično doživetje«

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira spletno delavnico z naslovom »Kako oblikovati in razviti 5-zvezdično doživetje«, ki bo v četrtek, 18. novembra, ob 16.30, preko ZOOM platforme.

Destinacija Cerkno ima s številnimi danostmi velik potencial za razvoj edinstvenih, avtentičnih doživetij premium kakovosti, ki podpirajo zgodbo zelene butične Slovenije in znamke I feel Slovenia in prispevajo k pozicioniranju Slovenije v skladu z zastavljeno vizijo »Slovenije kot zelene butične destinacije za 5- zvezdična doživetja«. Na izobraževalni delavnici boste izvedeli kako nadgraditi svojo turistično ponudbo in zakaj je smiselno oblikovanje turističnega produkta, ki temelji na edinstvenem doživetju.

Vsebina spletne delavnice:

  • Zakaj koncept 5-zvezdičnih doživetij – trendi novega luksuza, v katerem so vse bolj iskana avtentična in personalizirana doživetja;
  • vizija Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja – kako se v njej prepoznava Cerkno (vidik zeleno, butično in 5-zvezdična doživetja) in kje so priložnosti za krepitev njegove pozicije;
  • kdo so ciljne skupine za ta doživetja in kaj pričakujejo;
  • kaj lahko od tovrstnih doživetji pridobi destinacija in kaj posamezen ponudnik;
  • predstavitev kriterijev, priporočil in korakov – kako se lotiti oblikovanja doživetja;
  • predstavitev primerov dobrih praks – sprehodili se bomo skozi primere tovrstnih doživetij - kaj se lahko kot destinacija in/ali ponudniki od njih naučimo, identifikacija potenciala destinacije za razvoj tovrstnih doživetij;
  • aktiviranje udeležencev, da začnemo razmišljati o povezovanju in nadgradnji ponudbe/doživetij po teh kriterijih.

Izvajalka: Miša Novak (ALOHAS) si je v svoji 25-letni karieri v turizmu nabrala oblico raznolikih izkušenj.

V okviru 5-zvezdičnih doživetij je zunanja članica (in predsednica) komisije za ocenjevanje Slovenia Unique Experiences pri Slovenski turistični organizaciji, v podporo razlagi kriterijev je za STO pripravila Priročnik za 5-zvezdična doživetja. Trenutno se kot članica ekipe loteva priprave nove krovne strategije slovenskega turizma do leta 2028.

Kako bo potekalo: Delavnica bo potekala preko spleta, natančneje preko ZOOM platforme. Povezavo do dogodka boste na dan izvedbe prejeli na vaš elektronski naslov.

Predvideno trajanje: 3 ure

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696.

Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. 

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Občina Logatec in Občina Cerkno.

VABILO

Lepo vabljeni!

                    

četrtek, 11. november 2021
 Vabilo na spletno delavnico »Kako oblikovati in razviti 5-zvezdično doživetje«
 Vabilo na spletno delavnico »Kako oblikovati in razviti 5-zvezdično doživetje« - misa-novak-wp-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe