Na vsebino
×

Naše rokodelke se predstavljajo izven domačih občinskih meja - to soboto so gostovale v Podčetrtku

Partnerji projekta Centri interpretacije zavarovanih območij (LAS Obsotelje in Kozjansko, LAS Pri dobrih ljudeh 2020 in  LAS Posavje) smo se v soboto, 7.8.2021 skupaj z lokalnimi ponudniki predstavljali na prireditvi Lovrenčev sejem v Podčetrtku.

Društvu klekljaric idrijske čipke in rokodelski sekciji Društva rejcev drobnice Idrija – Cerkno se zahvaljujemo za sodelovanje. 

Aktivnost je del projekta CIZO - Centri interpretacije zavarovanih območij, ki se sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014 – 2020. 

Foto: LAS s CILjem.


ponedeljek, 09. avgust 2021
Naše rokodelke se predstavljajo izven domačih občinskih meja - to soboto so gostovale v Podčetrtku
Naše rokodelke se predstavljajo izven domačih občinskih meja - to soboto so gostovale v Podčetrtku - centri-interp1-jpg.JPG Naše rokodelke se predstavljajo izven domačih občinskih meja - to soboto so gostovale v Podčetrtku - centri-interpr-2-jpg.JPG Naše rokodelke se predstavljajo izven domačih občinskih meja - to soboto so gostovale v Podčetrtku - img-0005-jpg.JPG

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe