Na vsebino
×

Predelava zelenjave in poljščin

Delavnica bo potekala v četrtek, 7. 10. ob 9. uri v Pokriti tržnici Idrija.

Vsebine so namenjene tistim, ki se s predelavo zelenjave še nikoli niso srečali, ter tistim, ki so zelenjavo že predelovali ter se hočejo pri znanju predelave zelenjave še kaj novega naučiti. Delavnica bo praktično ter teoretično naravnana. 

Predavateljici: Stanislava Pažek, svetovalka specialistka za predelavo zelenjave in poljščin pri KGZS Zavod Ptuj in Tamara Kekec, terenska kmetijska svetovalka pri KGZS Zavod Ptuj.

1. del (predavanje): predavanje o konzerviranju, predelavi, higieni konzerviranja, izdelava tofuja. 

2. del (praktično): praktični del bo zajemal pripravo različnih namazov iz zelenjave, tehnologijo in praktični prikaz konzerviranja različne zelenjave, tehnologijo in praktični prikaz biološkega konzerviranja – kisanje zelja. 

Trajanje: do 6 ur (celotna delavnica)

Kje: Pokrita tržnica Idrija, ulica sv. Barbare 8, Idrija. 

Udeležba je BREZPLAČNA. 

Obvezne predhodne prijave se sprejemajo na e-mail naslov: info@icra.si ali na tel. št.: 05 37 43 912. Število mest je omejeno. 

Vabljeni!


Izobraževanje sofinancira Občina Idrija. Izvajalka ICRA d.o.o. Idrija je bila izbrana na javnem razpisu za dodelitev državnih pomoči za ohranjanje in spodbujanje razvoja kmetijstva in podeželja v Občini Idrija v letu 2021.

petek, 01. oktober 2021
Predelava zelenjave in poljščin
Predelava zelenjave in poljščin - sven-scheuermeier-4r1ypmgo52i-unsplash-jpg.jpg Predelava zelenjave in poljščin - josue-as-giawravf37a-unsplash-jpg.jpg Predelava zelenjave in poljščin - charles-deluvio-l7jscbikfjy-unsplash-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe