Na vsebino
×

Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture

Na delavnici se boste seznanili s poslovnimi modeli povezanimi z zeleno infrastrukturo, spoznali primere dobrih praks in sodelovali pri pripravi konkretnih poslovnih modelov.

Sreda, 20. oktober 2021 ob 17. uri preko Zoom-a.

Program delavnice:

1. del: Uvodni pozdrav, predstavitev projekta in osnovnih konceptov ter predstavitev izobraževalnega modula o poslovnih modelih povezanih z zeleno infrastrukturo.

  • Predavatelj bo dr. Jože Hladnik s Kmetijskega inštituta Slovenije.

Predstavitev praktičnih primerov, dobrih praks

  • Malner Cider - Jabolčno peneče vino iz tradicionalnih in specialnih sort jabolk. Maja in Boštjan Pečar - Sadjarska kmetija Pečar.
  • Dobrote Metka - Okusite Vipavsko dolino skozi pristne sadne in zelenjavne okuse. Meta Harej - Domače dobrote Metka.

2. del: Delavnica priprave konkretnih poslovnih modelov.

  • Blaž Branc - Baltazar consulting. Podjetniška svetovanja.

V uvodnem delu bo predstavljen način dela in predlaganih primerov ter razdelitev po skupinah. Sledilo bo delo v skupinah na predlaganih primerih.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca ali na elektronska naslova: prijava@icra.si, joze.hladnik@kis.si

Povezava do delavnice: https://us06web.zoom.us/j/84967976361...

Na delavnico ste vabljeni vsi, ki vas to področje zanima ali se podajate (ali pa ste že) na svojo podjetniško pot. Ob prijavi lepo vabljeni das zapišite svojo idejo ali predlog za pripravo konkretnega poslovnega modela. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na joze.hladnik@kis.si. 

Lepo vabljeni!


Delavnico organizira Kmetijski inštitut Slovenije v sodelovanju z Idrijsko-Cerkljansko razvojno agencijo. Delavnica bo potekala v okviru projekta LUIGI (Linking Urban and Inner-Alpine Green Infrastructure - Multifunctional Ecosystem Services for more liveable territories), ki je sofinanciran v okviru programa Interreg Alpine Space, s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

                

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
četrtek, 07. oktober 2021
Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture
Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture - 1569583353809-jpg.jpg Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture - blaz1-orig-png.png Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture - img-8520-mini-jpg.jpg Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture - dobrote-metka-logo-png.png Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture - malner-cider-logo-png.png Razvoj poslovnih modelov iz zelene infrastrukture - domace-dobrote-metka-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe