Predelava sadja v sok, kis in suho sadje
Vabljeni na predavanje Predelava sadja v sok, kis in suho sadje. Z nami bo Janez Gačnik iz Zavoda Jabolko, zavoda za širjenje sadjarske kulture in ekološkega kmetovanja.
- Predstavljena bo predelava sadja v jabolčni sok, kis, suho sadje, sadno usnje in liofilizacija.
- Prikazana bo potrebna oprema, postopki predelave in nekaj primerov dobrih praks.
Predavanje bo potekalo v sredo, 29. 9. ob 17. uri preko Zoom-a.
Predavanje je brezplačno. Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca ali na elektronski naslov prijava@icra.si.
Prijave zbiramo do vključno 28. 9. Povezavo do predavanja na Zoom-u boste prejeli na dan predavanja, 29.9., dopoldan.
Več informacij na 059 340 391 ali na prijava@icra.si.
Vabljeni!
Predavanje in dogodek Kmečka tržnica potekata v okviru projekta LUIGI (Linking Urban and Inner-Alpine Green Infrastructure - Multifunctional Ecosystem Services for more liveable territories), ki je sofinanciran v okviru programa Interreg Alpine Space, s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).
Prijava
