Na vsebino
×

17. KMEČKA TRŽNICA

V soboto, 2. oktobra vas vabimo na 17. Kmečko tržnico na Mestni trg v Idriji. Tržnica bo ponudila lokalne pridelke in izdelke kmetij z idrijskega in cerkljanskega podeželja ter drugih gostujočih ponudnikov.

Program.pdf

Program:

  • Tržnica lokalnih pridelkov in izdelkov.
  • Predstavitev Društva rejcev drobnice Idrija-Cerkno in Rokodelske  sekcije društva.
  • Predstavitev projekta Centri interpretacije zavarovanih območij: izmenjava lokalnih ponudnikov, gostujoči ponudniki z območja LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Posavje in LAS Obsotelje in Kozjansko.
  • Predstavitev projekta LUIGI in predavanji g. Janeza Gačnika (Zavod jabolko): Predelava sadja v sok, kis in suho sadje, 29. 9. 2021, ob 17.00, preko ZOOM-a, ter Avtohtone in tradicionalne sorte sadja, 13. 10. 2021, ob 17.00, preko ZOOM-a (več informacij in prijave sledijo).

Vabljeni!


Projekt Centri interpretacije zavarovanih območij sofinancira Evropska Unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014- 2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovoren LAS s Ciljem.
Projekt LUIGI (Linking Urban and Inner-Alpine Green Infrastructure - Multifunctional Ecosystem Services for more liveable territories) je sofinanciran v okviru programa Interreg Alpine Space, s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

sreda, 15. september 2021
17. KMEČKA TRŽNICA

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe