Na vsebino
×

Rokodelke iz Idrije so se v soboto predstavile na šestem Rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici.

Njihovo stojnico so si ogledali tudi člani našega LAS ter rokodelke iz Cerkna, Logatca in Idrije, in sicer kot del strokovne ekskurzije, ki jo je ICRA ta dan organizirala na Štajerskem. Lepo smo se imeli in videli veliko zanimivega. :)

Projekt Roko-delci sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino odgovarja ICRA d.o.o. Idrija.


torek, 14. september 2021
Rokodelke iz Idrije so se v soboto predstavile na šestem Rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici.
Rokodelke iz Idrije so se v soboto predstavile na šestem Rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici. - img-9444-1-jpg.jpg Rokodelke iz Idrije so se v soboto predstavile na šestem Rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici. - img-9435-1-jpg.jpg Rokodelke iz Idrije so se v soboto predstavile na šestem Rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici. - img-9433-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe