Na vsebino
×

Rokodelke iz Idrije se jutri predstavljajo na 6. rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici.

Rokodelke iz Idrije se jutri predstavljajo na 6. rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici. Pridružile se bodo rokodelkam in rokodelcem iz Slovenske Bistrice in njene okolice, Škofje Loke, Rogatca ter drugih krajev po Sloveniji, ki bodo na dogodku predstavljali svojo raznovrstno prodajno ponudbo izdelkov domače in umetnostne obrti ter obiskovalce navduševali s prikazi svojih rokodelskih veščin. Na voljo bodo certificirani izdelki iz domače ovčje volne, lesa, kovine, kamna, gline, ličja, šibja ter ročno klekljani, šivani, pleteni, polsteni, kvačkani, vezeni in tkani izdelki. Naše območje bo predstavljala Čipkarska šola Idrija.

Dogodek je del projekta Roko-delci, ki ga vodi Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija.

Projekt Roko-delci sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino odgovarja ICRA d.o.o. Idrija.


petek, 10. september 2021
Rokodelke iz Idrije se jutri predstavljajo na 6. rokodelskem prazniku v Slovenski Bistrici.

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe