×

Posvet o razvoju pametnih mest in turizma na Idrijsko-Cerkljanskem

Vabljeni na posvet o razvoju pametnih mest in turizma na Idrijsko-Cerkljanskem!

ICRA sodeluje s časnikom Finance pri organizaciji posveta Idrijsko-Cerkljanski forum – Kako ob razvoju pametnih mest pospeševati turizem. Osrednja tema foruma je poslovna prihodnost našega območja, strokovnjaki za območje in lokalni uspešni podjetniki pa odkrivajo, kje se skrivajo priložnosti za razvoj območja, kakšne so pri tem ovire ter kakšno vlogo igrajo pri tem lokalni akterji in kakšno država. Tovrstna srečanja pripomorejo k povezovanju ljudi v regiji s političnimi in gospodarskimi osebnostmi, ki delujejo drugje, predvsem v središču države.

Idrijsko-cerkljanski forum bo potekal 30. avgusta med 17.00 in 19.15 v Mestnem muzeju Idrija. V ospredju foruma bo vprašanje, kako ob razvoju pametnih mest pospeševati turizem.

Dogodek je brazplačen, obvezne pa so prijave, ki jih oddate tukaj: Idrijsko-cerkljanski forum - Kako ob razvoju pametnih mest pospeševati turizem | Akademija Finance (akademija-finance.si)

Preberete pa si lahko tudi zanimiv članek, ki je bil objavljen v časniku Finance o našem območju: https://www.finance.si/8978335/IDRIJSKO-CERKLJANSKI-FORUM-Zakaj-imajo-v-Idriji-in-Cerknem-podpovprecne-place-in-nizko-dodano-vrednost 

Upamo, da se vidimo tam!

Foto: Tomo Jeseničnik, www.slovenia.info

četrtek, 26. avgust 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe