Na vsebino
×

Uspešno izvedena dogodka kot del programa Hg Trail Idrija

V soboto smo uspešno izvedli dva dogodka kot del programa Hg Trail Idrija, in sicer varstvo otrok prijavljenih tekačev in skupaj z Lions Klub Idrija ter Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica dobrodelni pohod za rehabilitacijo slepih in slabovidnih na Severnem Primorskem. Lepo smo se imeli skupaj in prejeli smo polno pohval in spodbud za delo vnaprej. Več utrinkov pa si lahko ogledate na fotkah.

Dogodka sta bila organizirana kot nadgradnja turističnega produkta v projektu Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

ponedeljek, 23. avgust 2021
Uspešno izvedena dogodka kot del programa Hg Trail Idrija
Uspešno izvedena dogodka kot del programa Hg Trail Idrija - img-20210821-095222-mala-jpg.jpg Uspešno izvedena dogodka kot del programa Hg Trail Idrija - img-9393-jpg.jpg Uspešno izvedena dogodka kot del programa Hg Trail Idrija - img-9405-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe