Na vsebino
×

Natečaj INSPIRATION - START - GO!


Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija v okviru projekta Formica 3 Cerkno-Idrija-Logatec razpisuje NATEČAJ INSPIRATION - START - GO ZA IZBOR NAJ PODJETNIŠKIH DOBRIH PRAKS & IDEJ.

V letošnjem letu žal nismo mogli izvesti našega vsakoletnega dogodka Inspiration…Start…Go! 

A v lokalnem okolju opažamo veliko dobrih praks in inovativnih podjetniških idej. Zato smo se odločili, da pripravimo natečaj in izmed vseh odličnih idej in dobrih praks izberemo 6 najboljših.

Izbirali bomo v dveh kategorijah, po 3 v vsaki kategoriji. Prva kategorija bo namenjena dobrim praksam v podjetništvu, torej že obstoječim podjetjem, tako na novo odprtim kot tistim, ki poslujete že dlje časa. Lahko gre tudi samo za dobro prakso, kako ste prilagodili poslovanje v času izrednih razmer in se odzvali na potrebe trga. Druga kategorija pa bo namenjena naj podjetniškim idejam – torej tistim, ki še čakajo na uresničitev oz. ste jih ravno pričeli uresničevati.

Prijave:

Prijave pošljite na e-mail: prijava@icra.si.

Prijava naj vsebuje:

  1. izpolnjen prijavni obrazec in morebitna soglasja, če se prijavlja mladoletna oseba,
  2. opis vaše podjetniške ideje oz. dobre prakse in 
  3. povezavo do vaše spletne strani, FB ali letaka. Če oddajate podjetniško idejo, lahko namesto spletne strani/socialnih omrežij/letaka priložite prototip, skico ali letak. 

Glavno vodilo pri pripravi prijave naj vam bo jedrnato predstavljanje bistva vaše podjetniške ideje/dobre prakse, skozi katero boste odgovorili na vse ključne kriterije, po katerih bo strokovna komisija ocenjevala prispele prijave. 

Rok za prijave: 18. 6. 2020 do 23.59.

Nagrade:

Vseh 6 nagrajencev bo prejelo praktične nagrade, 5 mentorskih ur pri podjetjih RAFIS d.o.o., ICRA, SoftAI s.p. in Alastron s.p., izpostavljenost na spletnih straneh icra.si, www.startap.si, socialnih omrežjih ICRA, Coworking Idrija-Cerkno-Logatec in 5-minutno predstavitveno oddajo na radiu Primorski val.  Tolažilne praktične nagrade za vse udeležence.

Več informacij o pogojih sodelovanja, kriterijih in prijavni obrazec najdete v RAZPISU.


 Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

petek, 05. junij 2020
Natečaj INSPIRATION - START - GO!

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe