Na vsebino
×

GuODLE – kava, ki poudarja ''tvoj'' trenutek

Jakob Trpin je tisti, ki se skriva za dišečo skodelico mešanice GuODLE kave. GuODLE kava te lepo predrami, spodbudi, da si vzameš trenutek zase in v njem popolno uživaš.

Ideja za kavno blagovno znamko GuODLE se je porodila že veliko let nazaj. Jakob pa je GuODLE začel razvijati septembra 2018, ki je čez dve leti in pol, spomladi 2021, zagledala luč sveta. Skozi leta priprav je Jakob srkal razne informacije o kavi, ki jih je nato več kot uspešno uporabil v posebni, kakovostni in uravnoteženi premium mešanici kave. Vse skupaj je uspešno 'začinil' s svojim znanjem na področju brandinga, oglaševanja, marketinga in dizajna, kar je pravzaprav njegov poklic.

 GuODLE kava si želi poudariti ''tvoj'' trenutek, ko si vzameš čas zase in stopiš v prostor osebnega užitka. Ves čas pripoveduje zgodbo in te spodbuja ne samo uživati v svoji kavi, ampak v celotnem trenutku.

GuODLE kava postaja mednarodna blagovna znamka, ki vedno sodeluje le z najboljšimi in zanesljivimi strokovnjaki na kavnem področju. S strastnimi in iskrenimi ljudmi, ki delijo in prinašajo najpomembnejše vrednote v naš vsakdan skozi kavo. Prav to ustvari in ponudi mešanico sveže pražene 100%  kave arabika, mlete in pakirane za različne priprave; espresso, moka (kafetiera), turško in filter kavo.

GuODLE kava se osredotoča na prijazne materiale, ki ustvarjajo blagovno znamko z dušo. Pri GuODLE kavi igra vsaka podrobnost pomembno vlogo – vse od ideje do realizacije, od proizvodnje do končne dostave.

 

 Podrobnejši opis lahko preberete na: www.guodle.com/sl

FB: www.facebook.com/guodlecoffee

Instagram: www.instagram.com/guodlecoffee/

sreda, 30. junij 2021
GuODLE – kava, ki poudarja ''tvoj'' trenutek

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe