×

Piolet – cepin za treniranje lednega plezanja v umetni steni

Simon Eržen iz Simon Design je oblikoval prav poseben cepin za treniranje ledenega plezanja v umetni steni (v dvorani ali na balvanih) – Piolet.

Namenjen je treniranju specifičnih mišic, ki jih uporabljamo pri ledenem plezanju in treniranju gibanja. Izdelano je iz bukove vezane plošče in ima ojačano konico iz umetne mase. Piolet ima zamenljivo konico izdelano iz polikarbonata s čimer se podaljša življenjska doba izdelka, ker se obrabljena konica enostavno zamenja z novo. S tem se tudi razlikuje od vse obstoječe konkurence na tem področju.

Piolet nudi izjemno izkušnjo lednega plezanja v notranjih plezalnih stenah, skoraj v celoti izdelan iz naravnih materialov (les), mogoče ga je razstaviti in reciklirati, zamenljiva konica podaljšuje življenjsko dobo samega izdelka, ima ergonomsko izdelan ročaj nudi udoben oprijem in omogoča dodatno preprijemanje v plezalni steni, poleg tega pa je oblikovan, razvit in ročno izdelan v Sloveniji.

Ponudbo izdelka se lahko v prihodnje oblikuje tudi kot posel in se ga dopolni s ponudbo oprimkov, volumnov in plezalnih sten – pri projektiranju le teh pa ima Simon tudi že kar nekaj izkušenj.

 

Več o izdelku: https://simondesign.si/izdelek/piolet-cepin-lesen-pripomocek-za-treniranje-lednega-plezanja/

Druge izdelke Simon Design najdete tu: https://simondesign.si/

FB: https://www.facebook.com/woodsimondesign

 

sobota, 26. junij 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe