×

Kulinarična delavnica v Idriji

Partnerji projekta sodelovanja, Centri interpretacije zavarovanih območij so v Idriji spoznavali tradicionalno idrijsko kulinariko. LAS s Ciljem je z Društvom za promocijo in zaščito idrijskih jedi organiziral in izvedel praktičen prikaz priprave treh jedi, značilnih za idrijsko območje; smukavc, žlikrofi in sladka zeljševka. Udeleženke delavnice so prejele recepte zgoraj omenjenih jedi, da bodo lahko na območju svojega LAS uspešno implementirale  pridobljeno kulinarično znanje. 

V jeseni nadaljujemo s kulinarično delavnico na območju LAS  Obsotelje in Kozjansko. 

Partnerji projekta: LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Obsotelje in Kozjansko, LAS Posavje, LAS s CILjem 

Projekt Centri interpretacije zavarovanih območij sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino odgovarja LAS s CILjem.



torek, 22. junij 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe