Na vsebino
×

Projekt: ROKO-DELCI, Vabilo: Izmenjava znanj in praks: Predstavitev dobrih praks rokodelstva na Idrijskem in Cerkljanskem

Rokodelke, rokodelci, pozor!

Vas zanima, kako v vaše rokodelske izdelke in materiale, s katerimi ustvarjate, vključiti idrijsko čipko? Oziroma kako nadgraditi vaše mojstrovine s čipko? Potem vas lepo vabimo, da se nam pridružite na kreativni delavnici, ki jo skupaj s Čipkarsko šolo Idrija organiziramo v torek, 8. 6., od 10.30 do 14.00, v Idriji. Na brezplačni delavnici se boste srečali z rokodelkami in rokodelci iz treh rokodelskih centrov – iz Škofje Loke, Rogatca in Slovenske Bistrice. In kdo ve, morda bo to začetek vaših novih in uspešnih zgodb :)

Več informacij dobite v vabilu spodaj. Pohitite s prijavami, imamo samo še 4 prosta mesta!

VABILO

Če bo prijav več kot prostih mest, bodo imeli prednost prijavljeni iz Idrije in Cerkna.


četrtek, 03. junij 2021
Projekt: ROKO-DELCI, Vabilo: Izmenjava znanj in praks: Predstavitev dobrih praks rokodelstva na Idrijskem in Cerkljanskem

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe