Na vsebino
×

Tečaj produktne fotografije – kompozicija fotografije

                        Vas zanima kako razporediti in postaviti v okvir elemente, ki pomagajo gledalcu, da postane fotografija zanimiva? Potem se nam pridružite na osnovnem tečaju kompozicije fotografije, na katerem bomo spoznali tehnike, ki nam bodo v pomoč pri zajemanju fotografije. Najprej si bomo ogledali nekaj primerov, potem pa se bomo posvetili tudi testiranju različnih tehnik. Lahko pravila tudi kršimo? Spregovorili bomo tudi o tem.

Kdaj: ponedeljek, 24. 5. 2021, z začetkom ob 17. uri

Trajanje: 3 ure

Kako: v živo preko Zooma

Izvajalka: fotografinja Polona Bartol, polonabartol.com, blog.polonabartol.com, http://www.facebook.com/polonabartolcom

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do 2 uri pred začetkom seminarja. Na delavnico bomo sprejeli največ 12 udeležencev. Če bo prijavljenih preveč, boste imeli prednost občani občine Idrija. Po potrditvi boste prejeli povezavo do srečanja na vaš elektronski naslov. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si, po telefonski številki 05 37 43 911 ali preko spodnjega prijavnega obrazca.

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 17. maj 2021
Tečaj produktne fotografije – kompozicija fotografije
Tečaj produktne fotografije – kompozicija fotografije - vabilo-formica-png.png Tečaj produktne fotografije – kompozicija fotografije - photo-resizer-2021-05-17-12-56-45-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe