Na vsebino
×

Vabimo v študijski krožek MAKRAME

Spoznavali boste makrame – starodavno veščino vozlanja. Izdelovali boste obeske za ključe, stensko dekoracijo ali obešanko za rože, ki bo polepšala vaš dom. Ob tem se boste spoznali z osnovami vozlanja ter si izmenjevali znanja, na podlagi katerih boste lahko udeleženci kasneje tudi sami nadgrajevali svoje znanje.

Potek: prvi dve srečanji krožka bosta v sredo 26. maja in v četrtek, 27. maja 2021, s pričetkom ob 17.00 uri. Nato se bomo dogovorili še za dodatna srečanja.

Skupina: največ 5-6 udeležencev.

Lokacija: krožek bo potekal na prostem, pred mestno dnevno sobo v Idriji (Mestni trg 15, Golijeva hiša). V primeru slabega vremena bodo srečanja izvedena v notranjih prostorih oz. prestavljena.

V krožku bo sodeloval: Mitja Šmid, ki ustvarja pod imenom Knotty Macrame.

Komu je krožek namenjen: vsem, ki radi ustvarjate. Za udeležbo ne potrebujete predznanja, le nekaj potrpljenja in dobre volje.

Za vse potreben material bomo poskrbeli mi. Udeležba je BREZPLAČNA.

Za več informacij in obvezno prijavo nas pokličite na tel. št. 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. Prijavite se lahko tudi preko spodnjega prijavnega obrazca.

Lepo vabljeni!

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija


Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 17. maj 2021
Vabimo v študijski krožek MAKRAME

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe