×

Razstava Čar lesa že 13 let

Izdelki iz lesa največ prispevajo k znižanju emisije (ponora) ogljikovega dioksida ter drugih toplogrednih plinov, kar je bistveno za obvladovanje podnebnih sprememb in varovanje okolja. Zato postaja les kot biomaterial v ospredju ekonomske politike EU, ki bo v naslednjih letih ciljno vzpodbujala »zeleno« lokalno gospodarstvo, kar bo še zlasti poudarjeno v času predsedovanja Slovenije EU.

S prireditvami Čar lesa v Sloveniji se že 13 let promovira in vzpodbuja rabo lesa. Namen razstav je ozaveščanje potrošnikov o trajnostnem pomenu lesnopredelovalne industrije in uporabe lesnih izdelkov. Tudi letos bodo v Cankarjevem domu in po Sloveniji organizirali promocijske razstave Čar lesa 2021.

Vabljeni vsi, ki se na kakršenkoli način ukvarjate s proizvodnjo lesnih izdelkov, zlasti podjetja, da svoje eksponate do 10. maja 2021, do 12. ure prijavite na razstavo, ki bo v Cankarjevem domu od 6. do 10. junija 2021.

Tukaj najdete Razpis in Prijavnico Čar lesa 2021:

Izpolnjeno prijavnico s fotografijama pošljite na elektronski naslov: carlesa.prireditev@gmail.com.

Več informacij: https://carlesa.si/

Vabljeni k sodelovanju! 

ponedeljek, 26. april 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe