×

Prvi evropski dan volne

Na dan 9. aprila vas lahko povabimo na Prvi evropski dan volne - – FIRST EUROPEAN WOOL DAY, ki se bo odvil ˝online˝ preko Facebooka, med 10.00 in 16.00 uro.

V programu bodo svoje predstavitve preko različnih organizacij in posameznikov izvedle številne evropske države, Ciper, Švica, Italija, Španija, Francija, Nemčija, Norveška, Finska, Švedska, Islandija, Grčija, Avstrija, Albanija, Hrvaška, Srbija, Irska, Velika Britanija, Madžarska in Slovenija. 

Dogodek koordinira EWE – European Wool Exchange Foundation

Volna je vsestransko uporaben proizvod. Dogodek je velika priložnost za izmenjavo mnenj, izkušenj, znanja in praks z možnostjo uporabe volne med različnimi evropskimi državami. 

Slovenijo bodo s predstavitvijo zastopali Krajinski park Kolpa, društvo Bicka iz Solčave, podjetje Soven d.o.o. in KGZ Nova Gorica. 

14.50 uri Sheep wool – when you know what you are wearing - Knitting with big needles and using wool for insulation/ Ovčja volna – ko veš kaj nosiš – XXL pletenje in uporaba volne za izolacijo

Natančnejši razpored v priloženem programu: ewd-final-program-draft-docx.docxewd-press-release-docx.docx

Vabljeni na FB stran European Wool Exchange Foundation-EWE: https://www.facebook.com/European-Wool-Exchange-Foundation-EWE-101361918497256/

FB dogodek - European Wool Exchange Foundation-EWE: FIRST EUROPEAN WOOL DAY: https://www.facebook.com/events/528854051627777/

petek, 09. april 2021
Prvi evropski dan volne

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe