Na vsebino
×

Pravljični večer v Mestni dnevni sobi Pr' Golitu

Če ne moremo imeti pravljičnega večera v naši Mestni dnevni sobi Pr' Golitu, ga lahko imamo pa doma. Mestna knjižnica in čitalnica Idrija je za vas pripravila kratko pravljico za naše najmlajše.

V petek ob 18.00 bo preko YouTube premierno predvajana pravljica O pastirčku in debeli uši. Valentina Tominec iz Mestne knjižnica in čitalnica Idrija se je tokrat prvič oglasila iz Mestne dnevne sobe Pr' Golitu, snujemo pa tudi že načrte za prihodnje dogodke.

Povezava do YOUTUBE PREMIERE.

Vse otroke pa vabimo tudi, da na temo pravljice izdelajo izdelek in nam fotografijo pošljejo na ulgidrija@gmail.com. Vsem sodelujočim, ki nam boste sliko izdelka poslali na e-mail pa bomo pozneje (po koncu omejitev) tudi sporočili kam lahko prinesejo svoj pravljični izdelek zamenjati za praktično nagradico.

Rezervirajte si petek 18.00 za PRVI pravljični večer Pr'Golitu! Čeprav v on-line obliki in iz udobja domačega kavča!

Občina Idrija je mestno dnevno sobo vzpostavila v okviru projekta Re-growCity iz programa URBACT. Svoje mestne dnevne sobe pa bo po našem zgledu dobilo tudi nekaj drugih mest po Sloveniji, a več o tem naslednjič.

Več:

https://urbact.eu/re-growcity

Twitter: twitter.com


četrtek, 01. april 2021
Pravljični večer v Mestni dnevni sobi Pr' Golitu
Pravljični večer v Mestni dnevni sobi Pr' Golitu - pr-golitu-4-jpg.jpg

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe