×

Podjetništvo v lokalnem okolju

V preteklem mesecu smo na ICRA, z namenom spodbujanja in podpore podjetništva, izvedli anketo med našimi uporabniki. Z anketo smo želeli ugotoviti, kako lahko še pomagamo, olajšamo podjetniško pot, sploh v času med in po epidemiji s korona virusom.

Večina anketirancev pozna dejavnosti Coworkinga Idrija-Cerkno-Logatec in točko SPOT svetovanje Goriška. Poznajo tudi naše druge aktivnosti, kot so mreža mentorjev, izvajanje podjetniških krožkov, brezplačna podjetniška svetovanja, pomoč pri vstopu na podjetniško pot ter brezplačne delavnice in usposabljanja. Največ sodelujočih sodi v starostno skupino od 30 do 45 let in večinoma so podjetniki in zaposlenih v podjetjih.

Na vprašanje z naše strani, katerih podjetniških vsebin si želijo, da bi ponujali še več, jih je največ odgovorilo, da si želijo še več predavanj s podjetniškimi vsebinami, daljših usposabljanj s podjetniškimi vsebinami, več srečanj, meet-upov, izmenjave dobrih praks in predavanj znanih podjetnikov. Teme, ki jih najbolj zanimajo, so marketing in prodaja, pridobivanje finančnih sredstev, spoznavanje podjetniških zgodb, računovodstvo, davčne in pravne vsebine.

V današnjih časih po korona virusu bi bile zanje najbolj koristne naslednje aktivnosti, kot so brezplačna individualna ali skupinska svetovanja, mentorstvo, specializirani webinarji, objava člankov, nudenje informacij, promocija preko kanalov ICRA, poslušanje uspešnih podjetniških zgodb.

Vsem, ki ste sodelovali v naš anketi, se lepo zahvaljujemo. Vaša mnenja in stališča nam bodo v pomoč pri oblikovanju novega projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Na ICRA v zadnjih dveh mesecih pripravljamo tudi druge projektne predloge, s katerimi bomo pokrivali območje občin Cerkno, Logatec in Idrija. Gre za projekta Krepitev skupnosti in Naokoli.


petek, 29. maj 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe