×

ICRA v številkah v letu 2020

Objavljamo infografiko, ki v številkah prikazuje naše delo v letu 2020. Gre za pregled naših najpomembnejših aktivnosti. Že bežen pogled na številke nam pove, da smo bili tudi v letu 2020 kljub epidemiji zelo aktivni na številnih področjih našega dela in, da smo kljub omejitvam pozornost namenjali povezovanju in sodelovanju v okolju. Leto 2020 je bilo tudi za nas posebno, nove razmere so zahtevale hitro prilagoditev našega dela, storitev in aktivnosti številnih projektov. Pokazalo se je, da je digitalizacija postala nuja in večino naših aktivnosti smo tako morali preseliti na splet.

Še vedno sledimo naši viziji, torej postati razvojna agencija, ki bo še močnejša na vseh naših področjih dela ter bo prepoznavna in uspešna na področju komuniciranja in naprednih pristopih izvajanja naših storitev. Želimo ostati vodilna razvojna institucija na lokalnem območju in vplivna na širšem regijskem območju, kot prepoznaven partner in pomembna podporna organizacija v regiji.

ICRA v številkahtorek, 09. marec 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe