Na vsebino
×

Idrijske in cerkljanske ponudnike vabimo na spletno predstavitev Tržnice na Borjaču

Zaživela je Tržnica na borjaču, novo spletišče, namenjeno trženju lokalnih pridelkov in izdelkov iz lokalno pridelanih sestavin ter spodbujanju nakupa teh izdelkov in pridelkov. Nova spletna tržnica, ki jo omogočata Občina Ajdovščina in Mestna občina Nova Gorica ob podpori Občine Renče-Vogrsko ter v sodelovanju z Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, v naše okolje prinaša sodobno, tehnološko napredno orodje, ki bo skrajšalo poti med ponudniki in kupci lokalno pridelane hrano ter bo pomembno prispevalo k ohranjanju in razvoju lokalne pridelave. S strani Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije bomo k projektu pristopili z nalogo informiranja in motiviranja vključitve lokalnih ponudnikov. 

ROD Ajdovščina vse potencialne ponudnik vabi na spletno predstavitev Tržnice na borjaču v torek, 2. 3. 2021, ob 18. uri.

Na predstavitev se lahko prijavite preko prijavnega obrazca, za več informacij jim lahko pišete na e-naslov: info@rra-rod.si ali jih pokličete na 05 365 36 00. Po opravljeni prijavi vam bodo poslali povezavo na spletni dogodek.

V okviru delovnega srečanja boste izvedeli:

  • kako je zasnovano novo spletišče in katere vsebine prinaša,
  • kdo lahko ponuja svoje izdelke in pridelke na spletni tržnici,
  • kako lahko novo spletno orodje uporabite za prodajo svojih pridelkov in izdelkov,
  • kako se na spletišču registrirate in predstavite kot ponudnik ter kako objavite svoj oglas,
  • katere oblike dostave/prevzema podpira Tržnica na borjaču in katere dodatne prednosti ponuja registriranim ponudnikom.

Predstavitev bo izvedena tako, da se boste med predstavitvijo naučili preproste uporabe funkcij spletišča in objave oglasa.

Novo Tržnico na borjaču bodo pospremili z obsežno oglaševalsko kampanjo v lokalnih medijih in na digitalnih družbenih omrežjih. S sloganom Jej lokalno, kupuj lokalno želijo spodbujati prebivalce naše statistične regije, da še bolj kot doslej posegajo po lokalno pridelani hrani in s tem podpirajo lokalne pridelovalce.

Ekipa Regijske razvojne agencije ROD Ajdovščina in ICRA


petek, 19. februar 2021
Idrijske in cerkljanske ponudnike vabimo na spletno predstavitev Tržnice na Borjaču

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe