Na vsebino
×

Brezplačni začetni tečaj italijanščine (raven A1)

Začetni tečaj italijanščine je prava izbira za vse, ki se italijansko še niste učili oziroma je bilo to pred mnogimi leti in ste pozabili že skoraj vse. Na začetnem tečaju bomo začeli z osnovami in se naučili sporazumevanja v najpogostejših vsakodnevnih osnovnih situacijah. 

TRAJANJE TEČAJA:  40 ur (po 2 do 3 pedagoške ure na srečanje).

SKUPINA: do 12 oseb.

POTEK: tečaj bo potekal ob torkih, ob 18.00 uri, prvo srečanje bo 16. 2. 2021 oz. ko se skupina napolni.

IZVAJALKA: Anteja Jež.

NAČIN IZVEDBE: tečaj bomo izvedli v živo preko spletne aplikacije. Obsegal bo 30 ur v tečajni obliki in 10 ur samostojnega dela. Spremljali ga boste lahko kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.

CILJNA SKUPINA: v BREZPLAČEN program se lahko vključijo brezposelni, zaposleni, samozaposleni ali kmetje. Prednost pri vključitvi imajo starejši od 45 let.

ZA VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVO : 05 37 43 913 / izobrazevanje@icra.si /preko spodnjega obrazca.

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

VABILO

*Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če  se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj  udeležencev iz prednostne skupine. 

**Obveščamo vas, da s prijavo (telefonsko ali preko elektronskega naslova)  potrjujete, da ste s seznanjeni, da ICRA d.o.o. Idrija v skladu z zakonodajo o  varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za  namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu  ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

Operacijo TPK  2018-2022 sofinancirata  Evropska unija  iz Evropskega socialnega sklada in Republika  Slovenija v okviru  Ministrstva za  izobraževanje,  znanost in šport v okviru  Operativnega  programa  2014–2020, prednostna os: 10.  Znanje, spretnosti  in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
torek, 09. februar 2021
Brezplačni začetni tečaj italijanščine (raven A1)

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe